Om oss

 

Vi er mor Irene og sønn Remy som deler interessen for katter, men dessverre er allergiske. Første gang vi hørte om sibirkatten var alt i 2006. Men Remy var bare 6 den gang, og kunne vokse allergien av seg, så det varte litt før testhjem ble besøkt. Første besøket var høsten 2010, og det siste besøket senhøsten 2011. Vi måtte være så sikker som vi kunne bli, for det var ikke aktuelt å sende fra seg en liten kattunge pga reaksjoner. Så gleden var stor den kvelden Remy fikk beskjeden, nå skal vi hilse på en pus, og bare dager senere hentet vi hjem vår første lille pus, Snøpus, en helt hvit sibir. Etter mangen års venting og spenning var det godt at det gikk fort fra avgjørelsen til pusen var i hjemmet.

Med tiden våknet en gammel drøm til livet, lagt på is av allergi, oppdretterdrømmen. Etter tenking og rådslagning bestemte vi oss for at dette ville vi gjøre. Denne gangen brukte vi mer tid på å finne en pus, men da mor så at Djenghis Cat oppdrett hadde kattunger, ja da slo vi til. Og etter to månders venting hentet vi endelig hjem vesle Qutie, vår første avlsdame.

Vi er et lite hjemmebasert oppdrett, og kattene våre følger oss rundt i huset. Vi holder til i Bergen, i sørlig bydel. Vi ønsker å fokusere på rasetypiske sibirkatter med vekt på godt lynne og helse. Vi vil utføre anbefalte tester før parringer.

Copyright 2013 NO*Silkehalen